Ga snel naar:

Kado service

U kunt bij ons ook terecht voor een leuk kraamkado. Ook kunt deze vervolgens feestelijk  laten verpakken en naar iemand anders te laten verzenden, eventueel voorzien van een handgeschreven boodschap. Erg leuk als bijvoorbeeld iemand een baby heeft gekregen en u kunt er (nog) niet naar toe. U maakt zelf een keuze uit ons assortiment. Wij verpakken uw bestelling feestelijk in een luxe kado doosje, met daarbij een pluche knuffeltje waar wij een kaartje met je persoonlijke, handgeschreven boodschap aan bevestigen. Indien u geen tijd heeft om langs te komen kunt u ons ook telefonische bereiken, en wij verzorgen de rest.

Kado dozen

Wij bieden deze service aan voor bedrijven én particulieren voor een toeslag van € 4,95. U bestelt snel en eenvoudig uw (kraam)cadeau, wij verzenden uw bestelling namens u. Als u de bestelling (van maandag t/m vrijdag) voor 14.00 uur telefonische aan ons doorgeeft en betaald, wordt uw bestelling in principe de volgende werkdag bezorgd. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (vrijdag na 14.00 uur, zaterdag en zondag) worden op dinsdag bezorgd. Bij elke bestelling ontvangt u een gespecificeerde factuur met BTW-vermelding, welke vanzelfsprekend separaat naar het opgegeven factuuradres verzonden. Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van luiertaarten en kraammanden. Wij maken namelijk luiertaarten en kraammanden op bestelling. U kunt voor meer informatie ook even bellen naar de winkel, 06-30584337.

De luiertaart.

Dit is een taart bestaande uit minimaal 2 lagen die gemaakt is van bruikbare babyluiers.Deze taart wordt ingepakt in doorzichtig folie.U kunt ook deze taart laten uitbreiden met diverse babycadeaus. De 2 lagen luiertaart is exclusief kado al te bestellen vanaf 12,95. Uiteraard is dit een heel uniek kraamkado.

De kraammand.

Dit is een rieten mand opgemaakt met 10 Kado’s er in. De moeder kan dan in haar kraamtijd 10 dagen elke dag een kado open maken.De kado’s zijn o.a. een slabbertje, pyjama, babypakje, sokjes, slofjes, mutsje, rompertje, speen, bodylotion, en een fotolijstje. U kunt de kraammand in elke prijsklasse laten maken . Deze kunt u het makkelijkste bestellen via een e-mail te sturen naar post@mochic..nl In deze mail kunt u ons vertellen voor welk bedrag u een luiertaart of kraammand wilt laten maken. Indien u ook ons uw telefoon nummer vermeld zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. De luiertaarten zijn al te bestellen vanaf 12,95. Indien u er ook nog kleding bij wilt versturen wordt de prijs uiteraard hoger, maar dit is dit allemaal mogelijk. De prijs voor de kraammanden ligt aan de kado's die u hierin wilt toevoegen.

 

Reparatie's

Contact

Bedrijfsgegevens