Ga snel naar:

Kindermodewinkel.nl heeft ook een eigen winkel. De naam van de winkel is Mochic, en deze is sinds 1995 gevestigd aan de middenbaan 32, te Barendrecht. Sinds 2009 zijn wij ook gestart met een webwinkel onder de naam kindermodewinkel.nl. Wij verkopen betaalbare & exclusieve Baby en Kinderkleding in de maten 44 t/m 176.

Wij verkopen o.a. de merken: Bam Bam, Lief,  Mexx,  Saltydog,  Another World, Fred Mellow,  Carbone, Vingino,  N.Z.A.,  Bomba for Girls,  Another World,  Gaialuna,  To be Too,  Muy Malo,  Petrol Industries, en S&D Le Chic.

Ook verkopen wij ondermode van Vingino, Bjorn borg en Blue Fish. 

Wij hebben ook foto’s van onze komende Winter- Collectie op onze website staan. U kunt hiervoor bovenin het scherm op de Collectie knop klikken, daar vind u een selectie van baby, jongens en meisjes, zodat u alvast een kijkje kunt nemen naar de komende collectie van kindermodewinkel.nl. Indien de kleding geleverd is kunt u de kleding in onze Webwinkel vinden.

Het is ook mogelijk om de verwachtte Collectie via internet te reserveren. Als u ons een mailtje stuurt met het nummer dat bij de betreffende foto hoort en de gewenste maat, krijgt u van ons een berichtje als het binnen is. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel op de Middenbaan 32 te Barendrecht.

Groetjes Ria en Monique.

 

 

 

Reparatie's

Contact

Bedrijfsgegevens