Ga snel naar:

silvian heachKlik hier om naar de kindermodewinkel webshop te gaan.

Het klassieke en volwassen Italiaanse kinderlabel is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 16 jaar.

Mochic heeft er sinds de Winter Collectie 2014 een nieuw merk bij.
Silvian Heach Kids is in 2008 opgezet in Italië en kenmerkt zich door het gebruik van unieke details, fijne materialen en lichte stoffen. Het label is opgesplitst in drie segmenten: een collectie voor baby's van 0 tot 2, een lijn voor 2 tot 7-jarige en een collectie voor kinderen van 8 tot 16 jaar. "Silvian Heach Kids is een klassiek kindermerk met uitgesproken details en een volwassen uitstraling".
Klassiek, volwassen en stoer.
Silvian Heach Kids is een ideaal merk voor kindermodewinkels in het midden- tot hoogsegment. "Voor 106 euro kunnen consumenten een winterjas met echt bont kopen." De verkoopprijzen van de broeken variëren tussen de 30 en 50 euro en de shirts tussen de 20 en 50 euro. Ondernemers die liever iets minder klassieke en volwassen items willen kopen, kunnen volgens de labelmanager ook bij Silvian Heach Kids terecht. "Naast klassieke tweedjasjes bevat de huidige collectie bijvoorbeeld ook een joggingspak met legerprint. Deze items geven de collectie een stoere twist."
Silvian Heach Kids is het populaire Italiaanse kledingmerk voor kinderen. De collectie heeft een comfortabele pasvorm, is perfect afgewerkt en heeft een chique uitstraling. De Heach Dolls lijn voor meiden heeft hippe jurken, rokken, tops, broeken en jassen, erg mooi afgewerkt met leuke details. Shop nu de Winter Collectie 2014 van Silvian Heach kids bij www.kindermodewinkel.nl in de maten 50 t/m 122.
 

 

Reparatie's

Contact

Bedrijfsgegevens