Ga snel naar:

 

Klik hier om naar de kindermodewinkelwebshop te gaan.
 
 

Geisha

 
Geisha is een jeansmerk en maakt stoere, hippe maar toch meisjesachtige kinderkleding. Geisha is al enige jaren op de markt met dameskleding en heeft sinds 2007 ook kinderkleding. De kinderkleding van Geisha lijkt veel op de dameslijn.
 
En dat is nou precies wat jouw tienermeid wil; kleren waardoor ze een grote stoere meid lijkt! Geisha besteed veel
aandacht aan het uitwerken van labels, knopen en fancy accessoires waardoor elk kledingstuk een hippe look heeft. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en valt in het middensegement .
 
Kindermodewinkel.nl verkoopt Geisha vanaf maat 128 t/m 176.
Behalve de stoere Geisha jeans verkopen we onder andere ook shorts, rokjes, tops, shirts en tunieken. De eerste modellen van de Zomer Collectie 2013 zijn binnen en bestaan uit de basiskleuren jeans blauw, grijs of wit. Maar er zijn bijvoorbeeld ook groene broeken en vrolijke gekleurde tunieken en shirts.
De kinderkleding van Geisha is goed te combineren. Dus of je nou een leatherlook jas combineert met een stoere blauwe jeans tregging, of een old pink shirt met een fuchia short, Geisha kinderkleding combineert perfect met elkaar.
 

Geisha Winter 2013geisha

 
Kinderkleding van Geisha is al 6 jaar een sterk label voor de grote meisjes. Het is een afgeleide van de volwassen variant in de maatgroep 116-176. Door het volwassen imago is het voor de doelgroep van Geisha meisjes precies dát wat de meiden willen… 'draagbaar, trendy hip en betaalbaar!
 
De Geisha kids najaar/winter 2013 collectie bestaat uit een groot  aanbod van tops en broeken. De Geisha meisjeskleding is een totaal collectie. De door Geisha fans geliefde en inmiddels bekende five pocket tregging zal in vele kleuren en prints verkrijgbaar zijn. Naast uitgewerkte meisjes T-shirts en tops zijn er ook stoere jacks in lederlook. De kleuren zijn van fris fel tot donker winters, een complete collectie die goed te combineren is. Geisha Girls winter  2013-2014 brengt weer een super collectie uit die verkrijgbaar is bij Mochic en op www.kindermodewinkel.nl.
 
 
 

Reparatie's

Contact

Bedrijfsgegevens