Ga snel naar:

klik hier om naar de Kindermodewinkel webshop te gaan.

Bam Bam

Een baby is perfect in eenvoud. Dat is het uitgangspunt waarmee Nicolette Meijer in 1992  in Amsterdam begon met haar winkel Bam Bam.  Met een groot gevoel voor stijl en mode, lanceerde zij een geheel nieuw concept in babyland. Het merk Bam Bam staat nu al vijftien jaar lang voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. Bam Bam biedt alles voor baby's van 0 tot 1 en meer. Bam Bam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk; van hoogwaardige kwaliteit en tegelijkertijd verrassend betaalbaar. Het merk Bam Bam is niet voor niets herkenbaar aan het gouden kroontje.

Mode en stijl vormen de grondgedachte voor de wijze waarmee Nicolette Meijer haar concept vormgeeft. Zij denkt daarbij vanuit de behoefte van ouders met een persoonlijke, eigentijdse lifestyle. Nicolette haalt haar inspiratie uit haar eigen ervaring als werkende moeder van vier kinderen. Haar vele, verre reizen leveren steeds frisse ideeën op voor nieuwe kleuren, verrassende accessoires en bijzondere gifts.

In het Bam Bam concept staan basic chic, comfort, luxe en verwennerij centraal.  Dat is terug te zien in het label dat Nicolette Meijer met Bam Bam in  de markt zet. Als geen ander verstaat ze de kunst van het weglaten. Een stijlvol voorbeeld is de bijdehante witte Bam Bam box die niet meer dan één vierkante meter ruimte beslaat en daardoor aangenaam vanzelfsprekend  een plekje zal vinden in een smaakvol interieur.

Klassiekers zijn ook het transparante babybad en de dito fopspeen en bijtring. Deze zijn vervaardigd met de gedachte dat een baby zo mooi is om naar te kijken, dat het zonde zou zijn die schoonheid achter ondoorzichtig plastic te verstoppen. De Doptone luistertoeter is al lang niet meer uit de collectie weg te denken; menig aanstaande vader heeft met dit eenvoudige en elegant gevormde instrument het oor te luisteren gelegd bij zijn ongeboren kind.

Een echte must-have is het Bam Bam mutsje, dat past als het vlies om een bloemknop in de vroege lente. Het is er in pure white; maar ook met een twist in de vorm van oneliners als Bad hairday, Drama queen of King of trouble.

Bam Bam spreidt de vleugels. Bam Bam is een Nederlands merk met internationale allure. Bam Bam is te koop in een aantal gerenommeerde winkels met een eigen stijl, waaronder alle vestigingen van de Bijenkorf. Bam Bam exporteert naar Frankrijk, Australië, Japan, België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Griekenland, Noorwegen, Spanje en Zweden.

 

Reparatie's

Contact

Bedrijfsgegevens