Ga snel naar:

Klik hier om naar de Kindermodewinkel webshop te gaan.

Be a Diva

Be a Diva's  Winter 2012-2013

`Be a Diva` is het nieuwe kinderkleding merk dat in september 2011 op de markt is verschenen.  In de korte tijd dat Blokes and Diva’s op de markt is heeft het merk maakt naam door naast een gewilde collectie te brengen, ook een snelle en effectieve werkwijze toe te passen. Aan het begin van ieder seizoen wordt er een collectie gepresenteerd waarin de toon van het seizoen wordt gezet. Deze collectie onder de naam “Be a Diva” voor de meiden en “Be a Bloke” voor de jongens, zal het gehele seizoen uit voorraad leverbaar zijn. Dit houdt voor onze klanten in dat goed lopende artikelen op elk moment van het nog lopende seizoen na te bestellen zal zijn en direct leverbaar. Daarnaast wordt, met name de meiden collectie, wekelijks aangevuld met nieuwe items onder de naam de “Twenty4Seven”-collectie. Als merk streeft Blokes and Divas erna haar klanten zo snel mogelijk in vraag te voorzien. Dit is dan ook het doel van deze aanvullende collectie. Ook de items die tot de Twent4Seven-collectie behoren zullen uit voorraad leverbaar zijn en direct leverbaar, zolang de voorraad strekt. Het gehele seizoen door zullen de blokes en de diva’s zich kunnen kleden volgens de laatste trends, nieuwste kleuren en hipste modellen van het moment.

be a diva

Winter 2013 Be a Diva

Het kinderkledinglabel Be a Diva is binnenkort te zien in de nieuwste clip van Kinderen voor Kinderen: ‘Klaar voor de start’.

De clip wordt gereleased op 30 augustus 2013. ‘Klaar voor de start’ staat op het 34ste album van Kinderen voor Kinderen en is het themanummer van de Kinderboekenweek in oktober 2013. De clip zal worden uitgezonden op tv en op de website van Kinderen voor Kinderen (kinderenvoorkinderen.nl).

Be a Diva

Fun, edgy and sparkling! Dat is waar `Be a Diva´ voor staat. Voor het seizoen Autumn/Winter 2012 is een collectie voor `Be a Diva´ samengesteld bestaande uit jeans, tops, blazers, skirts en poncho’s in nieuwe najaar-kleuren. Khaki, beige, dark navy en grijs gecombineerd met goud accenten zijn de kleuren die de toon zetten in de nieuwe collectie van het merk. Daarnaast is de collectie al aangevuld met nieuwe items met levering september. Denk aan blazers, blousjes en t-shirts. Naast de basis kleuren waaruit de “Be a Diva”- collectie bestaat, zullen de nieuwe items ook in frisse kleuren als cerise en kobalt geleverd worden. Prijzen vanaf 24,95.
                                                                               

Be a Diva is een meiden merk dat inspeelt op de trends

Het is een modische merk verkrijgbaar in de maten 104 t/m 176. Hippe trendy kleding voor moderne meiden. De collectie bestaat uit broeken, t-shirts en Colberts. Voor de Zomer 2012 is er vooral veel kleur. Van knal rose tot kobalt blauw zijn er diverse modellen verkrijgbaar en ook heel belangrijk er is een super prijs kwaliteitsverhouding.

 

 

 

Reparatie's

Contact

Bedrijfsgegevens